Visi

GS-II Hair Care bercita-cita untuk menjadi francais pakar penjagaan rambut herba Cina di Malaysia dan Singapura dengan keputusan yang ketara dan harga yang berpatutan.

Pengendali yang menganjurkan penjagaan rambut secara semulajadi adalah rakan kongsi yang dicari oleh GS-II Hair Care. GS-II Hair Care berazam untuk mewujudkan peluang perniagaan untuk penjagaan rambut herba Cina dengan rakan-rakan yang berpikiran sama, membawa trend baru dalam penjagaan rambut, dengan itu mewujudkan situasi menang-menang: GS-II Hair Care dan pengendali rantaian adalah pemimpin dalam penjagaan rambut; menyediakan formula penjagaan rambut terbaik untuk pelanggan; pelanggan dapat harga yang terbaik untuk menjaga rambut, mempunyai rambut yang sihat, mewujudkan imej yang yakin dan cantik!Mengenai GS-II

Pada masa lalu, orang memberi perhatian terhadap pemangkasan rambut dan pewarnaan rambut tetapi tidak banyak memberi perhatian kepada penjagaan rambut. Kemudian, semakin ramai orang mengalami masalah kulit kepala berminyak, kelemumur, keguguran rambut dan rambut putih pramatang akibat daripada stres dalam kehidupan, tabiat buruk, bahan kimia dalam produk harian, dan pencemaran alam sekitar. Kemudiannya, orang mula sedar bahawa kulit kepala dan penjagaan rambut sangat penting. Bagaimanakah penjagaan supaya anda boleh mempunyai rambut hitam, tebal dan berkilat? Semua orang ingin mencari cara yang semula jadi untuk menghilangkan masalah rambut dan kulit kepala.

Vincent Lee, pengasas GS-II Hair Care, sangat kecewa ketika berusia 30-an menghadapi masalah keguguran rambut. Di bawah satu peluang, beliau bertemu dengan Guru yang mempelajari perubatan herba Cina selama lebih daripada 30 tahun. Guru itu sangat akrab dengan ciri-ciri dan peranan perubatan herba Cina, dia menyampaikan pengalaman uniknya kepada Vincent. Vincent berdasarkan penyelidikan dan pembangunan penjagaan rambut herba Guru rahsia dan menggunakannya secara peribadi. kesannya adalah sangat memuaskan.

Melihat bahawa ramai orang di sekelilingnya juga menghadapi masalah rambut dan kulit kepala, Vincent membuat hasrat untuk membuka kedai yang memberi perkhidmatan kepada orang ramai dengan rahsia unik Guru, memberi manfaat itu kepada lebih banyak orang. Pada tahun 2012, beliau telah membuka pusat penjagaan rambut yang kecil dengan bantuan isterinya.

Selepas gejala keguguran rambut diperbaiki, beliau menjemput rakan-rakan dan saudara-mara untuk mencuba GS-II Hair Care perapi rambut herba. Para pelanggan sangat berpuas hati dengan kesan GS-II Hair Care, mereka mengadu bahawa masalah keguguran rambut, rambut putih, rambut berminyak, kelemumur dan masalah lain telah diperbaiki, kulit kepala dan rambut semakin sihat.

Atas sebab ini, keyakinan beliau telah meningkat. Semasa mengendalikan pusat penjagaan rambut, beliau sentiasa berusaha untuk mencapai kecemerlangan dan membangunkan formula penjagaan rambut yang lebih baik berdasarkan maklum balas pelanggan.

Nisbah Emas 22 Jenis Herba

Berdasarkan maklum balas pelanggan dan ujian peribadi pengasas, ramuan dan resipi rahsia GS-II Hair Care sentiasa diselaraskan, dan akhirnya mencapai nisbah emas 22 jenis ubat. Apa yang disebut "nisbah emas" adalah kebijaksanaan perubatan Cina tradisional. Setiap ubat mempunyai keunikan tersendiri. Kuncinya bukan "lebih baik," tetapi ramuan, perkadaran, dan masa memasak 22 ramuan ini. Kebijaksanaan perubatan tradisional Cina sentiasa "tepat" untuk memaksimumkan faedah intipatinya.

Ini [Nisbah Emas 22 Jenis Herba] adalah kunci kepada resipi rahsia GS-II Hair Care, dan ia merupakan resipi eksklusif untuk jenama itu menonjol dari orang lain. Kesannya adalah sangat luar biasa, ia boleh menghilangkan lemak dan kotoran yang terkumpul di dalam liang folikel rambut, membuka semula liang-liang untuk menyerap nutrisi dan intipati herba Cina yang cukup, dan memperbaiki saluran darah, menggalakkan peredaran darah dan mempercepatkan metabolisme, mengurangkan keguguran rambut dengan berkesan dan menggalakkan pertumbuhan rambut baru.

Selain manfaat penjagaan rambut, keselamatan produk penjagaan rambut juga penting. GS-II Hair Care penjagaan rambut resipi adalah semulajadi tulen, tiada bahan tambahan kimia, keselamatannya disahkan oleh Perbadanan Bioteknologi Malaysia Melaka dan Pihak Berkuasa Sains Kesihatan Singapura.

Menggalakkan Trend Pasaran Semula Jadi
Selain daripada ketegangan dalam kehidupan moden, orang juga terdedah kepada pelbagai jenis pencemaran, masalah rambut seperti keguguran rambut, rambut putih, rambut berminyak, kelemumur, dada kulit kepala, dan sebagainga terjadi semakin muda. Walaupun pewarna rambut kimia dan penata rambut dapat menyelesaikan masalah di atas, tetapi keselamatannya dipersoalkan. Orang ramai ingin melindungi rambut mereka secara semula jadi, bebas kimia, sihat dan selamat, oleh itu GS-II Hair Care telah wujud.

Ciri-ciri Dan Faedah Rawatan Rambut Herba
Resipi herba tradisional eksklusif GS-II Hair Care menggunakan ubat herba Cina berharga seperti ginseng, angelica, ganoderma lucidum dan Polygonum multiflorum. Ginseng boleh memperluaskan kapilari kulit kepala, menggalakkan peredaran darah kepala, mengawal keseimbangan minyak kulit kepala, dan mencegah dehidrasi kulit kepala dan pengerasan. Angelica menggalakkan peredaran darah, meningkatkan metabolisme, menghalang keguguran rambut dan menjadikan rambut hitam dan cantik. Ganoderma lucidum boleh melawan kelemumur dan kegatalan kulit kepala, menguatkan rambut, memperbaiki rambut rosak akibat daripada kering. Polygonum multiflorum membantu meningkatkan fungsi hematopoietik dalam badan, dengan itu melambatkan pertumbuhan rambut putih. Oleh itu, mengguna GS-II Hair Care dalam jangka masa panjang boleh meningkatkan kecergasan folikel rambut, meningkatkan ketangguhan rambut, mengurangkan keguguran rambut, mencegah rambut putih dan membuat rambut licin.

Penjagaan kulit kepala sangat penting, kulit kepala yang sihat menyuburkan rambut yang sihat. GS-II Hair Care mengumpulkan intipati ubat-ubatan herba Cina di atas, kulit kepala dipupuk dengan teliti melalui proses kejururawatan mengukus dan urut kulit kepala. Kulit kepala yang sihat berfungsi sebagai asas di mana rambut yang sihat bertumbuh. Kulit kepala lebih sihat, rambutnya akan lebih sihat!

8 langkah GS-II Hair Care, biarkan kesihatan kita bermula dari "kepala"!
1. Semak kulit kepala dan analisis.
2. Guna Syampu GS-II Hair Care untuk membersihkan kulit kepala dan rambut untuk pastikan kepala anda bersih.
3. Semburkan intipati ubat herba Cina pada kulit kepala dan urut kulit kepala supaya ia menyerap intipati ubat herba Cina.
4. Pakai herba ginseng untuk menutup kulit kepala sampai ke ekor ramput.
5. Balutkan kepala dengan tudung.
6. Mengukus kulit kepala selama 45 minit untuk rawatan dan memastikan nutrien herba Cina diserap ke kulit kepala dan rambut.
7. Guna Syampu GS-II Hair Care untuk membersihkan kulit kepala dan rambut.
8. Semburan tonik herba pada kulit kepala, urut kulit kepala untuk mencapai keputusan yang terbaik.

Pengguna Menjadi Pengarah
GS-II Hair Care resipi herba tradisional Cina mengandungi nutrien semulajadi yang unik dan bahan-bahan perubatan yang mempunyai kesan yang sangat baik dan menghasilkan prestasi yang cemerlang. Selepas menerima rawatan GS-II Hair Care, pelanggan dapat merasakan bahawa kulit kepala tidak berminyak dan rambut dipulihkan secara beransur-ansur.

Oleh kerana kesan yang menonjol, pelanggan akan melawat GS-II Hair Care berulang kali dan tegas menggunakan produk GS-II Hair Care. Hasilnya, kadar pulangan pelanggan GS-II Hair Care sangat tinggi, pelanggan juga mencadangkan GS-II Hair Care dan produknya kepada saudara-mara dan rakan-rakan.

Cawangan pertama GS-II Hair Care adalah seorang pelanggan wanita yang mendapati bahawa dia tidak perlu menggunakan pewarna kimia selepas rawatan GS-II, kulit kepalanya lebih sihat dan rambutnya berkilat, oleh itu dia meminta untuk membuka kedai cawangan. Pembangunan cawangan francais GS-II Hair Care bermula. Sejak itu, francais GS-II Hair Care dibuka satu demi satu di seluruh Semenanjung Malaysia dan Singapura.

Kebanyakan francais GS-II Hair Care adalah pelanggan yang menyaksikan hasilnya, nampak peluang perniagaan, dan membuka kedai francais secara sukarela. GS-II Hair Care telah membuka 11 cawangan dalam masa 4 tahun sahaja. Formula yang berkesan dan reputasi yang baik adalah asas pembangunan GS-II Hair Care!

Falsafah Kami

Perkataan Pelanggan Adalah Iklan Terbaik
Kualiti ubat herba Cina menentukan keberkesanan resipi GS-II Hair Care. Ubat herba Cina mempunyai kualiti dan ciri-ciri yang berbeza setiap musim. Selepas memilih herba dengan teliti, GS-II Hair Care melaraskan herba terpilih dan memasak untuk memastikan keberkesanan yang maksimum.

Dalam proses memasak, GS-II Hair Care juga sangat berhati-hati, setiap langkah pengeluaran mesti dilakukan sempurna untuk memastikan produk penjagaan rambut yang dirumuskan adalah kualiti yang sangat baik.

Berpegang teguh kepada kepercayaan herba semula jadi dalam penjagaan rambut, resipi herba tradisional eksklusif GS-II Hair Care tidak menambah bahan pengawet, pigmen, bahan kimia dan bahan tambahan lain semasa proses memasak. Oleh itu, produk herba semulajadi GS-II Hair Care adalah segar dimasak, ia mesti diganti dalam masa yang singkat, jadi produk yang digunakan oleh pelanggan adalah yang paling segar.

Keperluan Pelanggan Adalah Arah Kemajuan Kita
Selepas pemahaman yang mendalam mengenai keperluan pelanggan, kami mencadangkan pelanggan dengan penjagaan rambut dan produk yang sesuai. Semasa membina kepercayaan dengan pelanggan, GS-II Hair Care juga memastikan pelanggan menikmati proses penjagaan rambut dalam persekitaran yang selesa.

Untuk memastikan bahawa nutrien ubat herba Cina dapat menembusi ke dalam rambut dan kulit kepala, kukus kepala mestilah dijalankan selama 40 minit semasa proses penjagaan rambut. GS-II Hair Care juga menyediakan bilik yang selesa untuk pelanggan sambil rehat sambil rawatan.

GS-II Hair Care percaya bahawa keperluan pelanggan adalah arah kemajuan kami.

Setiap Orang Layak Menikmati Rawatan Rambut Yang Sihat Dan Semula Jadi
Kualiti yang baik, kuantiti yang mencukupi dalam formula herba adalah dua permintaan GS-II Hair Care supaya pelanggan rasa berbaloi. Harga rawatan GS-II Hair Care berpatutan supaya setiap orang dapat menikmati rawatan rambut yang sihat dan semula jadi.

Pigmen Semulajadi Dari Ubat Herba Cina Tulen Menutup Rambut Putih
Oleh sebab pengaruh iklim, kepekatan ubat herba Cina adalah berbeza, warna krim akan berbeza, oleh itu, warna rambut juga berbeza setiap rawatan. Ia kelihatan baru dan mengejutkan setiap kali.